”PRESUDIĆE ENERGIJA”: Ćus Mateo najavio PETI MEČ i pomenuo POVREĐENE igrače

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 22:56

”PRESUDIĆE ENERGIJA”: Ćus Mateo najavio PETI MEČ i pomenuo POVREĐENE igrače

Biće tesno...

Košarkaši Partizana poraženi su u četvrtom meču plej-of serije Evrolige. Bolji od crno-belih bio je madridski Real, drugi put zaredom u beogradskoj Areni. Ovoga puta rezultatom 85:78.

Nakon pobede svog kluba, prve utiske izneo je trener gostujuće ekipe Ćus Mateo.

- Pobedili smomdva puta u Beogradu, gde je veoma teško pobediti Partizan. U narednoj utakmici će biti veoma, veoma teška i tesna...moramo da mislimo o tome, moramo da se fokusiramo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Imamo dosta povređenih igrača, nadam se da će se oporaviti - istakao je trener Reala.

Serhio Rodrigez, takođe je stao pred mikrofon nakon meča.

- Čestitke svima za atmosferu, ritam smo imali od početka i uspeli smo da dođemo do pete utakmice, u kojoj će presudna biti energija. Upravo u tim teškim trenucima će presuditi energija, ali pripremamo se za ovo od početka sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.