Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2016, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESISAO: Fudbaler Brajtona ‘pođubrio’ teren (VIDEO)

Ranije je u Engleskoj bila praksa da se utakmice Premijer lige igraju 1. januara, ali se od toga odustalo pre nekoliko godina pošto je dolazilo do čudnih situacija.

Međutim, pojedini mečevi Čempionšipa i dalje se igraju prvog dana u godinu, a nesreću da baš njegov tim ima tu čast imao je fudbaler Brajtona Džejms Vilson.
Nesreću jer je mu je tokom utakmice protiv Vulverhemptona pripala muka pa je morao da izbaci sve što je pojeo i to ne kroz rupu koja je predviđena >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za to. Izgleda da se poprilično i popilo u prethodnoj noći.
“@TransferSources: James Wilson had a great New Years Eve.. pic.twitter.com/DLPAWh8o7x” @AstateofDazzle reminds me of you ??
— Alex Harrison (@albo13harrison) January 1, 2016

Zanimljivo je da je Vilson ostao na terenu do kraja utakmice u kojoj je pobeda pripala gostima – 0:1.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.