PREMINULA RVAČKA IKONA: Supruga Linda podelila detalje smrti

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 17:50

PREMINULA RVAČKA IKONA: Supruga Linda podelila detalje smrti

Poznat je bio po ekstravagantnim izdanjima.

Britsnka rvačka ikona Adrijan Strit preminuo je u 83. godini. Velšanin je imao dugu i uspešnu karijeru koja je započela još daleke 1957. godine.

Harizmatični Strit je preživeo borbu s rakom 2001. godine, ali je nedavno doživeo moždani udar, koji je doveo do krvarenja na mozgu.

Preminuo je u nedelju uveče, uzrok smrti je sepsa, koja se pojavila nakon što je dobio kolitis. Njegova supruga Linda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u izjavi rekla:

- Pre nekog vremena imao je srčani problem koji je rešen. Ali onda je ranije ovog meseca imao moždani udar koji je rezultirao krvarenjem na mozgu. Od toga se oporavljao kod kuće kada je dobio kolitis, hroničnu inflamatornu bolest creva koja je kasnije prerasla u sepsu. To ga je ubilo. Sve je došlo tako brzo. Još se nisam pomirila s tim - izjavila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.