Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2015, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Nula Arsenala i Čelsija

Poslednji meč 33. kola Premijer lige, na stadionu ‘Emirati’ završen je bez golova – Arsenal-Čelsi 0:0.

Srećniji zbog ovakvog ishoda može da bude Žoze Murinjo, čiji tim ima 10 bodova prednosti i juriša ka tituli. takođe, Portugalac i dalje ne zna za poraz protiv Arsena Vengera. 
Plavcima je odgovaralo da odugovlače i čekaju priliku. U nekoliko navrata su tražene najstrože kazne, ali je sudija bio neumoljiv.
 Posle ovog remija ‘Plavci’ su zadržali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << deset bodova prednosti i utakmicu manje od drugoplasiranog Mančester Sitija, dok su ‘Tobdžije’ treće sa 67 bodova, koliko imaju i ‘Građani’.
 Premijer liga, 33. kolo
nedelja, 26. april
Everton – Mančester Junajted 3:0
Mekarti 5, Stouns 35, Miraljas 74
Arsenal – Čelsi 0:0 (0:0)
subota, 25. april
Sautempton – Totenhem 2:2
Burnli – Lester 0:1
Kristal Palas – Hal 0:2
Njukasl – Svonsi 2:3
Kvins Park Rendžers – Vest Hem 0:0
Stouk – Sanderlend 1:1
Vest Bromvič – Liverpul 0:0
Mančester Siti – Aston Vila 3:2
 hotsport.rs       
The post PREMIJER LIGA: Nula Arsenala i Čelsija appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.