PREMIJER LIGA: Liverpul i Siti ne posustaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 20:35

PREMIJER LIGA: Liverpul i Siti ne posustaju

Oba tima su slavila na svom terenu.

Liverpul nastavlja da ide ka tituli šampioan Engleske. Izabranici Jirgena Klopa su sigurnom igrom upisali vredna tri boda pošto su savladali Barnli rezultatom 3:1 u 24. kolu Premijer lige.

Liverpul je došao u vođstvo pogotkom Dioga Žote posle kornera (31. minut), da bi do odlaska na odmor Barnli uspeo da izjednači preko Dara Ošeja u poslednjem minutu prvog dela.

U nastavku su do trijumfa došli golovima golovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luisa Dijaza u 52. odnosno Darvina Nunjesa u 79. minutu osigurali trijumf.

Prethodno je i Mančester siti savladao na svom terenu Everton sa 2:0 i ove dve ekipe nastavljaju veliku borbu za titulu u Premijer ligi.

PREMIJER LIGA 24. KOLO

Subota:

Mančester siti - Everton 2:0 (0:0)

Fulam - Bornmut 3:1 (2:0)

Liverpul - Barnli 3:1 (1:1)

Luton - Šefild 1:3 (0:2)

Vulvs - Brentford 0:2 (0:1)

Totenhem - Brajton 2:1 (0:1)

Notinegm forest - Njukasl (u toku)

Nedelja:

Vest Hem - Arsenal (15)

Aston Vila - Mančester junajted (17.30)

Ponedeljak:

Kristal palas - Čelsi (21)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.