PREMIJER LIGA: Klopova lekcija ‘građanima’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Klopova lekcija ‘građanima’ (VIDEO)

U derbiju 13. kola Premijer lige Liverpul je kao gost razbio lidera Mančester siti 4:1 (3:1).

Jirgen Klop se pretplatio na derbije u Engleskoj. Posle pobede nad Čelsijem, nemački strateg je predvodio Liverpul do pobede nad do danas liderom prvenstva Mančester sitijem i to kako, čišćenjem…
Crveni su poveli već u 7. minutu posle očajne intervencije defanzivaca “građana” Mangale koji je savldao Harta. Kada su domaći navijači pomislili da gore ne može biti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << usledio je šok. Firmino je uposlio zemljaka Kutinja, a ovaj zatresao mrežu – 0:2. “Hladan tuš” je usledio u 32. minutu kada su karioke zamenile uloge, Kutinjo je bio asistent, a Firmino strelac – 0:3. Trzaj “teško ranjenog lava” videli smo u 44. minutu kada je Kolarov uposlio Aguera, a Argentinac umešno savladao Minjolea – 1:3.
U drugom delu igre nije bilo zanimljivo kao u prvom. Liverpul je ponovo bio dominantan i zasluženo je postigao još jedan pogodak. Posle kornera i velike gužve u kaznenom prostrou Sitija, Škrtel je udario po lopti kao po “najvećem neprijatelju” i spasa za Harta nije bilo – konačnih 1:4.
(Izvor: RuTube)

Rezultati:
Čelsi – Norvič 1:0
(64. Kosta)
Everton – Aston Vila 4:0
(17. Barkli, 28. Lukaku, Barkli 59. Lukaku)
Njukasl junajted – Lester siti 3:0
(45. Vardi, 62. Uloa, 83. Okazaki)
Svonsi – Bormut 2:2
(28. Ajev, 39. Šelvi, 10. King, 26. Gosling)
VBA – Arsenal
(35. Morison, 40. Arteta (AG), 28. Žiru)
Sautempton – Stouk 0:1
(10. Krkić)
Mančester siti – Liverpul 1:4 (1:3)
(Aguero 44 – Mangala 7 autogol, Kutinjo 23, Firmino 32, Škrtel 81)
Nedelja:
17.00 Totenhem – Vest Hem
Ponedeljak:
21.00 Kristal Palas – Sanderlend



The post PREMIJER LIGA: Klopova lekcija ‘građanima’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.