Izvor: HotSport.rs, 09.Maj.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Advokatov Sanderlend slavio ‘na mišiće’ (VIDEO)

Fudbaleri Sanderlenda pobedili su u gostima ekipu Evertona rezultatom 2:0 (1:0) u prvom meču 35. kola Premijer lige.  

Gosti, koje sa klupe predvodi Dik Advokat, do pobede su došli uz mnogo sreće posle dva ‘karambola’ u 53. i 85. minutu. 
Prvo je u 53. minutu Grejem zatresao mrežu Haurda, da bi pet minuta pre kraja Defo uz mnogo sreće, kukom zakačio loptu i prosledio u mrežu.  
Sanderlend je možda napravio i ključni korak ka opstanku, pošto je sa 36 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bodova skočio na 14. mesto na tabeli, dok je Everton 11. sa 44 bodova.

 
hotsport.rs
The post PREMIJER LIGA: Advokatov Sanderlend slavio ‘na mišiće’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sanderlend srećno do pobede na Gudisonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2015

Fudbaleri Sanderlenda pobedili su danas u gostima ekipu Evertona sa 2:0 (1:0) u prvoj utakmici 36. kola Premijer lige...Izabranici menadžera Dika Advokata su prilično srećno došli do važnih bodova u borbi za opstanak, a strelci su bili Deni Grejem u 54. i Džermejn Defo u 85. minutu...U jeku inicijative...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kaen doneo titulu PSŽ-u!

Izvor: B92, 09.Maj.2015

Fudbaleri Liona izgubili su od Kaena sa 3:0 u 36. kolu Lige jedan i sada imaju još samo teoretske šanse da se domognu titule prvaka...Lion na dva kola do kraja zaostaje šest bodova za vodećim PSŽ-om, uz lošiju gol razliku (+45 naspram +38), tako da će ’Sveci’ skoro sigurno osvojiti treću...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.