PRELOMIO: Eraković otkrio da li ostaje u Zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 15:33

PRELOMIO: Eraković otkrio da li ostaje u Zvezdi

Mladi štoper na ceni.

Defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković istakao je da su crveno-beli pružili odlične partije na turniru koji su osvojili u Rusiji.

- Imali smo tri provere koje su definitivno u rangu Lige šampiona, pogotovo utakmica sa Zenitom. Igrali smo pred 20.000 ljudi, baš se osetila sjajna atmosfera, ali smo uspeli da pobedimo. Možemo da budemo zadovoljni, pogotovo jer smo još uvek u pripremnom periodu i najbolje igre nas tek očekuju. Pred nama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Liga šampiona, svi se radujemo što ćemo igrati sa najboljim klubovima u Evropi, a mislim da tu i pripadamo. Same pripreme su protekle sjajno, sjajno smo dočekani u Rusiji, imali smo sve uslove za rad. Radilo se kvalitetno i jako i sad sledi završna faza priprema u Beogradu - rekao je Eraković za klupski sajt.

Mladi defanzivac veruje da će navijači ispuniti "Marakanu" već u prijateljskoj utakmici protiv Fjorentine.

- Pozivam navijače da u što većem broju obezbede "Premijum" sezonske ulaznice i da već protiv Fjorentine ispune Marakanu i najave sve ono što nas očekuje od jeseni. Nemam sumnje da će tako i da bude, dugo sam u klubu, Zvezdino sam dete i znam koliko su navijači odani. Na nama je da opravdamo poverenje i da zajedno idemo u nove pobede. Lično, uželeo sam se pune Marakane, jedva čekam utakmice - zaključio je Eraković koji je ovim rečima indirektno potvrdio da će ostati u Zvezdi i naredne jeseni i pored unosnih ponuda Zenita i moskovskog Spartaka.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.