PRELEP GEST ZVEZDE: Besplatan ulaz za decu na meč protiv Spartaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2023, 14:06

PRELEP GEST ZVEZDE: Besplatan ulaz za decu na meč protiv Spartaka

Meč se igra u subotu od 20.30.

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će biti besplatan ulaz za decu starosti do 12 godina na meč četvrtog kola Superlige Srbije protiv Spartaka iz Subotice.

- U znak zahvalnosti usled velike podrške od strane najmlađih zaljubljenika u "crveno-bele" boje, sada već tradicionalno od starta sezone 2023/24. svi ulazi na istočnoj tribini najvećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpskog stadiona će biti otvoreni za dečake i devojčice starosti do 12 godina. Neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Spartaka - navode iz Crvene zvezde. 

Utakmica između Crvene zvezde i Spartaka biće odigrana u subotu od 20.30 časova. 

Crvena zvezda se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli SLS sa devet bodova.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZVEZDA PONOVO OBRADOVALA NAJMLAĐE NAVIJAČE: Za decu do 12 godina besplatan ulaz na meč sa Spartakom!

Izvor: HotSport.rs, 17.Avg.2023

Moraće da budu u pratnji odrasle osobe koja ima kartu. Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće ekipu Spartaka 19. avgusta od 20.30 na stadionu „Rajko Mitić“. U znak zahvalosti, crveno-beli su odlučili da za ovaj duel poklone deci starosti do 12 godina besplatan ulaz, o čemu su se oglasili i na zvaničnom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.