PREKRŠIO PRAVILA: Tristan Tompson suspendovan 25 utakmica

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 20:26

PREKRŠIO PRAVILA: Tristan Tompson suspendovan 25 utakmica

Bio je pozitivan na više zabranjenih supstanci.

Košarkaš Klivlend Kavalirsa Tristan Tompson, suspendovan je na 25 utkamica zbog kršenja antidoping programa u NBA ligi. Tomspon je bio pozitivan na više zabranjenih supstanci, a u organizmu su mu pronađeni ibutamoren i SARM LGD-4033.

Tompson je sa Kavalirsima 2016. osvojio titulu, a u ponedeljak je igrao za Klivlend protiv Orlando Medžika i imao učinak od četiri poena, pet skokova i po jedne asistencije, ukradene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lopte i blokade.

Ovo je njegov drugi boravak u Kavalirsima koji su ga draftovali kao 4. pika u prvoj rundi 2011. Proveo je devet sezona u Klivlendu da bi potom igrao za Boston, Sakramento, Indijanu, Čikago i Los Anđeles Lejkerse pre nego što je ponovo došao u Klivlend prošle godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Doping se ponovo usleio u NBA: Nekadašnji šampion suspendovan na 25 utakmica

Izvor: Danas, 24.Jan.2024, 10:03

Dokazani Tristan Tompson moraće na dužu pauzu zbog korišćenja zabranjenih supstanci.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.