PREKO NOĆI POSTAO GLAVNI KANDIDAT: Veliki trener kvari posao Muslinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKO NOĆI POSTAO GLAVNI KANDIDAT: Veliki trener kvari posao Muslinu

Već je kontaktiran.

Luj Van Gal je preko noći postao glavni kandidat za mesto selektora fudbalske reprezentacija Australije! Holandski stručnjak je već kontaktiran, a tamošnji mediji javljaju da je i te kako zainteresovan da vodi Kengure u Rusiji.

POSLE ORLOVA: Još jedan učesnik Mondijala DOBIJA selektora!

ŽELE DA ODMERE SNAGU SA NAMA: Još jedna reprezentacija hoće da bude rival Srbiji pred Mondijal

Louis van Gaal wanted in Australiahttps://t.co/UwR5mqCZmN
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— MU Live (@mu90live) December 24, 2017

Van Gal je bez posla otkako je 2016. dobio otkaz u Mančester junajtedu, a u karijeri je vodio Ajaks, Barselonu, Bajern, kao i selekciju Holandije.

Njegovo ulazak u igru praktično udaljava Slavoljuba Muslina od te pozicije koji je, takođe, bio jedan od glavnih kandidata. Obavljeni su razgovori sa Fudbalskim savezom Australije koji je javio da će u februaru doneti konačnu odluku.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.