PREDOMISLIO SE: Francuska sa velikom zvezdom na Mundobasketu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 14:13

PREDOMISLIO SE: Francuska sa velikom zvezdom na Mundobasketu

Igraće za “trikolore”.

Košarkaš Minesote Timbervulvs Rudi Gober potvrdio je da će igrati za Francusku na predstojećem Svetskom prvenstvu, prenosi francuski sportski list Ekip.

Francuski mediji podsećaju da je Viktor Vembanjama odlučio da propusti predstojeći Mundobasket, pošto želi da što bolje pripremi za prvu sezonu u NBA ligi.

Gober je na svom Instagramu napisao da će da bude nacionalnog tima "trikolora" na SP.

Gober je pre dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meseca rekao da će najverovatnije da propusti SP, pošto želi da iskoristi letnju pauzu da bi se što bolje pripremio za narednu sezonu.

Međutim, košarkaš Minesote se predomislio i biće veliko pojačanje selektora Francuske Vensana Kolea. SP će biti održano od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima, a Francuska će igrati u grupi sa Kanadom, Letonijom i Libanom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.