Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2021, 12:05

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Fiksevi su Zvezda, Real i Liverpul

Pročitajte nekoliko predloga za 1. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

FIKSEVI DANA
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
EVERTON - LIVERPUL, 21.15, (tip 2, kvota 1,45) https://www.mozzartbet.com/sr#/match/6018252

Uz tradicionalni komšijski animozitet, ovaj derbi grada Liverpula obilovaće tenzijama i zbog nekih novijih dešavanja, kao što su teška povreda Virdžila van Dajka baš protiv Evertona i činjenica da domaće vodi bivši menadžer Crvenih Rafa Benitez. Forme rivala najavljuju dvojku.

REAL MADRID - BILBAO, 21.00, (tip 1, kvota 1,50) https://www.mozzartbet.com/sr#/match/6017849

 

Madriđani možda imaju neke druge “ljuće” rivale, ali za goste je Kraljevski klub oličenje svega suprotnog od Atletikovih ideala. Mada će Bilbao biti izuzetno motivisan Real je znatno kvalitetniji i u mnogo boljoj formi, a i ima “pik” na ovaj klub. Zbog toga ne sumnjamo u keca.

CRVENA ZVEZDA - VOŽDOVAC, 18.30, (tip KMB 1&3+, kvota 1,40) https://www.mozzartbet.com/sr#/match/6019684

Pobedom na ovoj utakmici fudbaleri Crvene zvezde došli bi na samo tri boda zaostatka za vodećim Partizanom. Voždovac je u nedelju izgubio baš od kluba iz Humske, i to na svom terenu, čime je nastavio lošu seriju koja je počela krajem oktobra. Opredelite se za kombinaciju 1&3+.

PSŽ - NICA, 21.00, (tip KMB 1, kvota 1,50) https://www.mozzartbet.com/sr#/match/6018243

PSŽ već ima 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Ren, ali Sveci od početka sezone imaju dosta problema sa povredama, a poslednja žrtva je Nejmar čiji se povratak na teren ne očekuje pre sredine januara. Nica je treća, ali kec je neizbežan, a razmotrite i KMB 1&GG.

VREDI PROBATI

SASUOLO - NAPOLI, 20.45, (tip 2, kvota 1,90) https://www.mozzartbet.com/sr#/match/6018265

Napoli je vezao dva poraza u gostima - od Intera u prvenstvu i moskovskog Spartaka u LE. No, kod kuće je u nedelju bio ubedljiv protiv Lacija (4:0). Ovo je prilika da zabeleži novi trijumf, a ako se bojite da bi Sasuolo posle Milana mogao da iznenadi i lidera pokušajte sa GG3+.

REN - LIL 21.00, (tip 1, kvota 2,10) https://www.mozzartbet.com/sr#/match/6018247

Utisak je da je Lil žrtvovao polusezonu zarad prolaska u osminu finala Lige šampiona, od čega ga deli gostovanje Volfzburgu naredne srede. Dakle, Doge verovatno nisu potpuno fokusirane na Ren koji je u naletu (devet vezanih kola bez poraza) i kec je i te kako vredan rizika.

BOLONJA - ROMA, 18.30, (tip 2, kvota 2,45) https://www.mozzartbet.com/sr#/match/6018253

 

Roma ume sa Bolonjom - u poslednjih pet međusobnih duela Vučica je slavila četiri puta, dok je izabranicima Siniše Mihajlovića pripao onaj odigran u februaru 2020. u Rimu. Mada je i GG3+ sasvim realno dvojka ne bi smela da izostane, a kvotu na nju bilo bi šteta propustiti.

VEST HEM - BRAJTON, 20.30, (tip 1, kvota 2,05) https://www.mozzartbet.com/sr#/match/6018289

Vest Hem je tokom oktobra i novembra bio izuzetno siguran na svom terenu (što u prvenstvu, što u Liga Kupu, što u Evropi), dok je Brajton, koji nema pobedu od 22. septembra i utakmice Liga kupa sa Svonsijem uglavnom beležio remije, i to tvrde. Verujemo u Čekićare, ali i 0-2.

ZA IZBEGAVANJE

ZETA – RUDAR, 14.00, (tip 2, kvota 1,95) https://www.mozzartbet.com/sr#/match/6019729

Zeta, nekadašnji šampion Crne Gore i ekipa koja je u poslednjih petnaestak godina gotovo redovno igrala u Evropi (istina, uglavnom po jedno kolo), sada je “zakucana” za dno tabele sa sedam bodova i bez pobede. No, Rudar je u problematičnoj formi, pa je bolje da ih obiđete.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.