PRED TRANSFOROM KARIJERE: Mladi napadač kreće stazama Aleksandra Mitrovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 23:39

PRED TRANSFOROM KARIJERE: Mladi napadač kreće stazama Aleksandra Mitrovića!

Velika šansa...

Mladi napadač TSC-a iz Bačke Topole, Petar Ratkov, na korak je do prelaska u Anderleht iz Belgije, klub za koji je igrao Aleksandar Mitrović.

Italijanski klubovi Specija i Kozenca su takođe hteli da dovedu Ratkova koji je bio blizu odlaska u Italiju,ali se na kraju odlučio za klub uz Brisela sa kojim je dogovorio lične uslove. Ostalo je da se TSC i Anderleht dogovore oko obeštećenja, prenosi "Mozzart Sport".

Anderleht je u potrazi za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napadačem nakon što je Fabio Silva otišao u PSV, a na raspolaganju su ostali Espozito i Raman. Belgijanci se poslednjih godina fokusiraju na razvoj mladih igrača, te bi srpski fudbaler bio zalog za budućnost.

Ratkov je u TSC došao 2021. godine iz beogradskog DIF-a , gde se preko omladinske ekipe probio do prvog tima. Odigrao je 52 utakmice u Superligi i postigao sedam golova, a asistirao dva puta. Ove sezone je vrlo uspešno igrao za klub iz Bačke Topole koji se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli. Bio je pozivan i u mlađe selekcije reprezentacije Srbije.

Nikola Štulić iz niškog Radničkog bi takođe mogao da krene put Belgije, za njega je zainteresovan Šarlroa.

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.