PRED SRPSKI DERBI NA US OPENU: Novak Đoković nahvalio Lasla Đerea

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 08:26

PRED SRPSKI DERBI NA US OPENU: Novak Đoković nahvalio Lasla Đerea

Biće krajnje uzbudljivo.

U jednom od derbija 3. kola US Opena videćemo srpski derbi, duel Novaka Đokovića i Lasla Đerea. Dobra vesrt što će jedan od naša dva tenisera sigurno u 1/8 finala, a druga mnogo lošija je što će jedan od njih završiti učešće na turniru u Njujorku.

Upravo je o tome govorio Novak Đoković posle rutinske pobede protiv Španca Bernabea Zapate Miraljasa.

- Mislim da igra najbolji tenis sada na betonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u odličnoj je formi. Sjajno je za Srbiju da imaju tenisere u trećoj rundi. On je jedan od najvrednijih, zajedno radimo u teretani, tu smo u svlačionici. Stvarno je veliki radnik, brine o svom telu, a rezultati svakako dolazi igračima kao što je on, to su radnici i ratnici. Šljaka je svakako njegova omiljena podloga, ali napreduje i na betonu. Fizički je veoma spreman, moraću da se spremim - kaže Novak.

On je dodao i da je Laslo sjajna osoba.

- Imao jedosta nedaća sa porodicom i svime. Sjajan momak, bavi se samo svojim stvarima. Veoma je posvećen igri. Volim ga kao čoveka i igrača. Znamo se dobro jer dolazimo iz iste zemlje, igramo u Dejvis kupu. Imamo velike nade da možemo nešto da uradimo sa reprezentacijom. Želim mu sve najbolje, osim u narednom meču, očigledno - nasmejao se Novak.

Rekao je i šta očekuje od tog duela.

- Ne može da se predvidi i da se garantuje kakav će ishod biti. Drugačiji je osećaj kada igram protiv nekog iz Srbije. Laci je smiren i tih, izuzetno posvećen ovom sportu, vredan, jako puno radi. Rezultati koji dolaze su nešto što se očekuje na profesionalizam. Dobra je da smo u formi pred Dejvis kup, igraćemo zajedno i na raspolaganju smo selektoru. Raduje me što je u formi kao reprezentativca, ali kao individualac, poseban je osećaj kada igraš protiv zemljaka. U mojoj glavi ne menja ništa, dobro se poznajemo, analiziraću pa ću gledati kako dalje - zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: US Open,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.