PRED POVRATKOM NA MARAKANU: Megatalenat se nameće Stankoviću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 13:56

PRED POVRATKOM NA MARAKANU: Megatalenat se nameće Stankoviću (FOTO)

To bi bila bomba.

Slovački fudbaler Erik Jirka je u Crvenu zvezdu stigao posle sjajnih partija u dresu Spartaka iz Trnave. Igrao je tada šampion Srbije protiv šampiona Slovačke u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Jirka je bio veliki problem za odbranu crveno-belih. Posle je Spartak igrao grupnu fazu Lige Evrope gde je mladi Slovak takođe bio odličan.

Ipak, po dolasku na stadion Rajko Mitić nikako nije uspeo da se nmetne Vladanu Milojeviću. Usledila je pozajmica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Radnički iz Niša i dolaskom Dejana Stankovića odlučeno je da se Jirka pošalje u Gornjik iz Zabržea.

U Poljskoj Jirka igea odlično. Na 8 utakmica je postigao 4 gola, a na poslednjoj utakmici protiv Legije iz Gdanjska bio je dvostruki strelac.

Otkupna klauzula je 700 hiljada evra i 10 posto od naredene prodaje i biće čudno da je poljski klub ne aktivira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.