PRED ODLASKOM IZ ZVEZDE! Virtus ga krade crveno-belima

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 20:30

PRED ODLASKOM IZ ZVEZDE! Virtus ga krade crveno-belima

Osvojio 14 trofeja sa timom.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić izaziva veliko interesovanje Virtusa iz Bolonje, javljaju izraelski mediji.

Jedan od onih kojima ističe ugovor na kraju aktuelne sezone jeste momak koji je najveći deo svog života proveo upravo na Malom Kalemegdanu. Stoga, biće slobodan u izboru nove sredine, a zainteresovanih ima.

Kako javljaju izraelski mediji, Virtus iz Bolonje je prisutan sa konkretnom ponudom i očekuje se da uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dođe do dogovora sa srpskim krilnim igračem.

Dobrić je u dresu Crvene zvezde osvojio 14 trofeja, ove sezone ima priliku da prigrli novu triplu krunu ukoliko njegov tim uspe da preokrene 2:0 protiv Partizana u finalu plej-ofa ABA lige.

U aktuelnoj takmičarskoj godini regionalnog takmičenja, računajući i plej-of, prosečno beleži 10 poena po meču. U Evroligi je bio na 9,9 poena po utakmici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.