PRED DOLAZAK ZVEZDE: Midtjiland odigrao LUDI meč!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 15:26

PRED DOLAZAK ZVEZDE: Midtjiland odigrao LUDI meč!

Goleada.

Fudbaleri Crvene zvezde u 3. kolu Lige Evrope gostuju Midtjilandu (četvrtak, 18.45), a pred dolazak srpskog šampiona, danski klub je odigrao "ludi" meč u nacionalnom prvenstvu.

Juve se ozbiljno muči ove sezone, a večeras (20.45) čeka Romu, i sigurno je da će Žoze Murinjo učiniti sve da gurne Staru damu što dublje u ambis. Kvota na keca je 1,95, na iks 3,60, a na dvojku 4,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Roma.

Rival >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Midtjilanda bio je Nordsjeland, a na teškom gostovanju Zvezdin protivnik je posle velike drame iščupao bod - 2:2.

Naime, danski vicešampion je bio dva gola zaostatka za domaćinom, pošto je Nordsjeland golovima Adingre u 14. i Tihosena u 28. minutu imao ogromnih 2:0.

Uspeli su gosti, ipak, da izvuku remi, pošto je početkom drugog poluvremena Žunior Brumado (49.) smanjio na 2:1, da bi 13 minuta kasnije Lind postavio konačnih 2:2.

Midtjiland je igrao u sastavu: Olafson - Dalsgard, Svjačenko, Kuls (46. Dir) - Anderson, Kajuste (46. Onjedika), Evander, Paulinjo - Isaksen (46. Maroni), Sisto - Žunior Brumado (58. Lind).

I pored remija, protivnik Crvene zvezde u Ligi Evrope, zadržaće lidersku poziciju i posle 12. kola, pošto drugoplasiranom Kopenhagenu beži četiri boda. Midtjiland ima 28, a prošlogodišnji šampion 24, uz meč manje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.