PRED DERBI SA REALOM: Barselona IZNENADA dobila POJAČANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 23:36

PRED DERBI SA REALOM: Barselona IZNENADA dobila POJAČANJE!

Biće još moćniji.

Prošlo je nedelju dana otkako je prva zvezda Barselone Nikola Mirotić dobio pozitivan nalaz na koronavirus.

Sjajni košarkaš ponovo je negativan na Kovid-19, što su pokazali rezultati poslednjeg testiranja.

Mirotić će posle ovoga moći da se opet priključi ekipi, pošto je propustio poraz od Uniksa u Kazanju i očekuje se da bude spreman za El Klasiko sa madridskim Realom u ACB ligi, koji je na programu u nedelju.

Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je njegovim povratkom dobila iznenadno "pojačanje", jer je Mirotić prosečno ove sezone beležio 16,3 poena po meču, uz 5,5 skokova i 1,3 dodavanja.

Katalonci su trenutno drugi na tabeli u Evroligi sa skorom 16-5, dok u španskom šampionatu imaju 11-3, u oba takmičenja ispred njih se na tabeli nalazi upravo Real iz Madrida.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.