PRED DERBI ABA LIGE: Budućnost poslala PORUKU Partizanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2021, 22:46

PRED DERBI ABA LIGE: Budućnost poslala PORUKU Partizanu!

Meč prvog kola.

Nema šale sa Podgoričanima. Budućnost je na startu Top 16 faze Evrokupa deklasirala Burž rezultatom 108:80 i pokazala da ove sezone ima visoke ambicije, u "G" grupi, gde su još smešteni prvi favorit ovog takmičenja Virtus iz Bolonje i Cedevita Olimpija.

Ujedno, crnogorski šampion je na najbolji način napravio uvertiru za predstojeći derbi u Morači, kada im stiže "ranjeni" Partizan.

Koliko je moćno delovao domaćin, govori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << činjenica da su svaku četvrtinu rešili u svoju korist. Izabranici Petra Mijovića rutinski su izašli na kraj sa ekipom koja je dva puta ove sezone, u prvoj fazi Evrokupa, savladala crno-bele.

Čak petorica igrača Podgoričana završila su meč sa dvocifrenim brojem koševa. Budućnost je do pobede vodio Nikola Ivanović sa 17 poena, 16 je dao Vili Rid, dok se Amadeo Dela Vale zaustavio na 15, Melvin Eždim je dodao 14, a Suad Šehović postigao 11 koševa.

Ne treba zanemariti ni učinak Džastina Kobsa, koji je na osam poena dodao sjajnih 10 asistencija, dok je Ivanović upisao tri dodavanja manje.

Kod Burža jedina svetla tačka bio je Danilo Anđušić sa 17 poena, dva skoka i četiri asistencije. Ostali daleko ispod očekivanja.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Virtus lako protiv Cedevita Olimpije za 11-0 u Evrokupu

Izvor: B92, 13.Jan.2021, 21:24

Košarkaši Virtus Bolonje ostvarili su pobedu na startu Top 16 faze Evrokupa...Virtus je u prvom meču grupe G savladao Cedevita Olimpiju – 90:76...Ovo je 11. uzastopna pobeda tima Aleksandra Đorđevića u Evrokupu, pošto su prvu fazu završili sa 10:0...Loše su počeli i postigli samo 11 poena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.