PRAVIO JE NEVOLJE: Rapid iz Beča dao otkaz Filipu Stojkoviću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022, 08:54

PRAVIO JE NEVOLJE: Rapid iz Beča dao otkaz Filipu Stojkoviću (FOTO)

Oštro.

Bečki Rapid raskinuo je iznenada ugovor sa Filipom Stojkovićem! U saopštenju Bečlija se ne navode tačni razlozi, ali je saradnja prekinuta mesec dana pre isteka ugovora.

- Zbog raznih neprihvatljivih incidenata, Rapid je prinuđen da okonča ugovor o zaposlenju sa defanzivcem Filipom Stojkovićem bez prethodnog obaveštenja – Navodi se u saopštenju Rapida.

Direktorski tandem takođe se oglasio saopštenjem Zoran Barišić-Kristof >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pešek izdao je saopštenje:

- Rapid se pridržava svojih ugovornih obaveza i očekuje to isto od svih igrača. Bilo ko ko radi za Rapid, mora to da čini uz potpunu posvećenost, najviši nivo profesionalizma i strast sve do poslednjeg dana ugovora. Jasno je da će svi koji prave nevolje u našim redovima u budućnosti i nećemo tolerisati bilo kakve razorne radnje.

Fix: Routinier Filip Stojkovic verlässt Rapid #inundaut https://t.co/kFkedcDncS pic.twitter.com/nlDZ7MbOp8

— LAOLA1 Redaktion (@LAOLA1_at) May 25, 2022

Oglasio se čak i predsednik Martin Brikner:

- Velika porodica Rapida s pravom očekuje potpunu posvećenost i identifikaciju od svakog igrača. Ja sam lično vrlo razočaran što izgleda da ovo nije stvar za svakoga. Sa druge strane imamo pojedince koji daju baš sve za uspeh kluba, tako da je u tom svetlu dvostruko prekorno što igrač koji je u nekoliko navrata vodio naš tim na terenu kao kapiten ide na žurku, bez obzira što ne može više da igra za svog poslodavca.

Nezvanično, Stojkoviću se zamera što nije bio sa timom na baraž utakmici za plasman u Ligu Konferencija, već je sa Crvenom zvezdom slavio trofej u Kupu Srbije. Takođe, nekadašnji bek Crvene zvezde nije hteo da produži ugovor sa Rapidom, već se dogovorio sa LASK-om iz Linca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.