POZNAT TERMIN: Evo kada će se igrati VEČITI fudbalski derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2021, 16:47

POZNAT TERMIN: Evo kada će se igrati VEČITI fudbalski derbi

Duel koji može odrediti šampiona.

Poznat je termin večitog fudbalskog derbija između Crvene zvezde i Partizana. Duel koji bi mogao da ima veliki ishod u šampionskoj trci biće odigran 7. aprila na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom u 18 časova, objavili su čelnici Linglong Superlige Srbije. Publike neće biti, pa se možda očekivao i neki drugi termin.

Rumuni su jedva pobedili Makedonce u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četvrtak (3:2) i nemaju baš mnogo razloga za optimizam pred večerašnji (20.45) meč sa kraljevima mundijalskih kvalifikacija Nemcima koji su lagano upisali tri boda protiv Islanda (3:0). Kvota na dvojku je 1,40, a na kombinazziju 2&3+ 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rumunija - Nemačka.

Biće to 164. prvenstveni okršaj dva velika rivala, a Zvezda bi pobedom verovatno prebrinula većinu briga oko novog pehara, mada bi joj i remi odgovarao, pošto ima devet poena zalihe u odnosu na crno-bele.

Prethodni okršaj ova dva tima na stadionu u Humskoj okončan je nerešenim rezultatom (1:1). Crno-beli su tada poveli preko Filipa Stevanovića već u 5. minutu, a Zvezda je izjednačila golom Aleksandra Kataija iz penala u 75. minutu.

Pre ovog susreta, Zvezda će u utorak odigrati kup meč sa IMT-om kod kuće, a onda gostuje u Kruševcu protiv Napretka, dok će Partizan igrati meč protiv Metalca na domaćem terenu, 3. aprila.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Jeločnik, simpatija Ognjena Vranješa
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Fudbal,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PARTIZAN I ZVEZDA SAZNALI TERMIN MEČA: Evo kada se igra 164. večiti derbi!

Izvor: HotSport.rs, 28.Mar.2021

Za 10 dana igra se novi derbi. Praznik fudbala u Srbiji zakazan je za 7. april. Meč između fudbalera Crvene zvezde i Partizana igra se na stadionu Rajko Mitić sa početkom od 18.00 časova. Pošto su i dalje na snazi mere u borbi protiv korona virusa, navijači neće moći da prisustvuju meču. Do...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.