POZNAT RASPORED AUSTRALIJAN OPENA: Evo KADA će ĐOKOVIĆ i ostali SRBI na teren (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNAT RASPORED AUSTRALIJAN OPENA: Evo KADA će ĐOKOVIĆ i ostali SRBI na teren (FOTO)

Srećno majstori.

Organizatori Australijan opena su odredili termine mečeva prvog kola, a Novak Đoković će za razliku od prošle godine kada je na otvaranju turnira igrao po najvećem suncu ovog puta na teren izaći u 19 časova po lokalnom vremenu.

RAMBO PETKOVIĆ JE FUDBALSKI BOG U ZEMLJI SAMBE: Zbog njegovih ćerki GORI Kopakabana, Brazilke su ljubomorne na njih (FOTO)

PROMENA PLANA: Zvezda izabrala novu DESTINACIJU za pripreme! (FOTO)

Najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniser sveta je prošle godine burno reagovao pošto je prva dva kola igrao od 16, odnosno 15 časova, a tada je dobio odgovor da su teniseri profesionalci i da moraju da igraju u svim uslovima. Ipak, ove godine je šestostrukom osvajaču Australijan opena ukazano više poštovanja, pa će na teren on i Mičel Kruger u utorak izaći predveče, odnosno u 9 časova po srednjeevropskom vremenu.

Prvog dana turnira na teren će izaći četiri srpska tenisera. Prvi na terenu će se naći Miomir Kecmanović koji će sa Fernandom Verdaskom meč početi sat vremena posle ponoći po srednjeevropskom vremenu u ponedeljak. U 2:30 će na teren izaći Janko Tipsarević i Grigor Dimitrov, kao i Dušan Lajović i Pablo Kuevas. Poslednji srpski predstavnik koji će prvog dana odigrati meč je Viktor Troicki, on će svoj duel sa Robertom Karbaljesom Baenom početi u 4:30.

Drugog dana Australijan opena će svoje mečeve prvog kola osim Đokovića igrati još troje Srba. Prva će se na terenu pojaviti Aleksandra Krunić, koja svoj meč protiv Zarine Dijas počinje u utorak 60 minuta posle ponoći. Laslo Đere i Evgenij Donskoj će na teren izaći u 2:30, a sat i po kasnije će Filip Krajinović i Marko Čekinato početi svoj duel.

BONUS GALERIJA

Pogledajte fotografije prelepe kanadske teniserke Eženi Bušar.

For SI!! Wowwww

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Feb 19, 2018 at 7:34pm PST

Bod goals

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Nov 21, 2017 at 11:19am PST

The sock tan and Beats are on point for grass szn

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Jun 16, 2018 at 6:55pm PDT

Genie is so hot😍🔥running from the storm haha

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Dec 12, 2015 at 10:32pm PST

Good girl 😈

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Nov 5, 2017 at 11:50am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.