POVRATAK U ZVEZDU? Holins ponovo slobodan

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 13:53

POVRATAK U ZVEZDU? Holins ponovo slobodan

Želeli su ga ponovo na Malom Kalemegdanu.

Američki košarkaš Ostin Holins neće nastaviti karijeru u Žalgirisu iz Kaunasa, otkrio je litvanski novinar Donatas Urbonas.

Kratkoročna saradnja između bivšeg beka Crvene zvezde i Žalgirisa je okončana budući da klub iz Kaunasa traži drugačiji tip igrača.

Amerikanac je u decembru potpisao tronedeljni ugovor sa Žalgirisom, da bi potom došlo do smene Kazisa Maksvitisa na čije je mesto došao Andrea Trinkijeri. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Italijan je želeo da oproba Holinsa, te mu je ponuđena nova kratkoročna saradnja, ali ona neće biti nastavljena.

- On je neverovatno ljudsko biće. Najbolji saigrač kojeg možete imati. Pomaže i trenerima i saigračima. Šta god da se desi, vrlo sam zahvalan zbog njegovog posla koji obavlja - rekao je Trinkijeri u petak posle poraza od Barselone.

Tako se Holins vraća na market i uskoro bi moglo da dođe do novih informacija povodom nastavka njegove karijere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.