POVRATAK POSLE SKORO GODINU DANA: Aleksandra Krunić igra na Vimbldonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 13:22

POVRATAK POSLE SKORO GODINU DANA: Aleksandra Krunić igra na Vimbldonu

Nije igrala od septembra.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić na Vimbldonu se vraća na teren prvi put od septembra i teške povrede kolena.

Aleksandra Krunić je poslednji meč odigrala u septembru u Talinu. Tada je pri vođstvu od 6:4, 5:4 protiv Belgijanke Li predala meč zbog povrede kolena. Ispostaviće se kasnije, njeni prednji ligamenti na kolenu su pukli, pa je usledila operacija, a onda i dug oporavak.

Sa velikom pauzom došao je i pad na svetskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rang listi. Trenutno je 118. na planeti, ali konačno je dočekala lepe vesti.

Posle meseci oporavka i povratka u stanje koje bi joj omogućilo da se takmiči na najvišem nivou, srpska teniserka će igrati kvalifikacije za Vimbldon.

- Ne želim još da koristim zaštićeni rang. Tek počinjem, hoću da uđem u formu, pa ću da vidim za dalje.  No, dobro, još jedan izazov, baš ono što mi je trebalo u 30. godini - rekla je Krunićeva.

Na Vimbldonu će igrati u glavnom žrebu dublova u paru sa Kanađankom Gabrijelom Dabrovski.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.