POVRATAK NA MESTO USPEHA: Potpisao Anhel di Marija

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 10:29

POVRATAK NA MESTO USPEHA: Potpisao Anhel di Marija

Argentinac doneo odluku.

Argentinski fudbaler Anhel di Marija postigao je dogovor sa Benfikom iz Lisabona, objavio je poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Di Marija ima ugovor sa Juventusom do 30. juna, a potom će zvanično preći u Benfiku. Argentinski fudbaler je igračku karijeru počeo u Rozario centralu, a potom je od 2007. do 2010. godine igrao za Benfiku.

On je potom igrao za Real, Mančester junajted, Pari Sen Žermen i Juventus. Di Marija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prošle sezone odigrao 40 mečeva za torinski klub i postigao je osam golova, a krajem decembra 2022. sa selekcijom Argentine osvojio je titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Benfika je prošle sezone osvojila titulu u portugalskom prvenstvu i igraće u Ligi šampiona.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.