POVRATAK KUĆI: Nemanja Nedović u Crvenoj zvezdi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 00:11

POVRATAK KUĆI: Nemanja Nedović u Crvenoj zvezdi (FOTO)

Ugovor potpisan na tri godine.

Kao što se i najavljivalo tokom celog prepodneva, Nemanja Nedović je i zvanično novi član Crvene zvezde. Reprezentativac Srbije sa klubom sa Malog Kalemegdana je potpisao trogodišnji ugovor. Crvena zvezda je inofmraciju potvrdila i na zvaničnom tviter profilu kluba.

Nedović se u Crvenu zvezdu vratio posle dve sezone provedene u Panatinaikosu, a u prethodnoj je prosčeno u Evroligi ubacivao preko 14 poena po meču. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Reprezentativac Srbije, @nedovic1624, novi je član Crvene zvezde!

Zvezdino dete se vraća kući nakon 10 godina, a sa našim klubom potpisao je trogodišnji ugovor!

Welcome back home, Nemanja! 🔴⚪️🏡#kkcz #TogetherWeCan #WeAreTheTeam pic.twitter.com/W76GCNFEtM

— KK Crvena zvezda mts (@kkcrvenazvezda) July 7, 2022

Profesionalnu karijeru Nedović je i počeo u Crvenoj zvezdi 2008. i crveno-beli dres je nosio u naredne četiri sezone. Usledio je odlazak u Lijetuvos Ritas, da bi potom godinu dana proveo u NBA ligi igrajući za Golden Stejt Vorioirse. Usledio je povratak u Evropu u redove Valensije, da bi potom igrao za Unikahu i Armani pre dolaka u Panatinaikos.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda pregovara sa Hasanom Martinom

Izvor: Danas, 08.Jul.2022

Juče je odjeknula informacija da se Nemanja Nedović posle deset godina vratio u Crvenu zvezdu, međutim, na Malom Kalemegdanu su povratkom srpskog reprezentativca zapravo signalizirali konkurenciji u Evroligi da su se aktivirali na tržištu. Crveno-beli uveliko tragaju za rešenjima na gotovo svim...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.