POTVRĐENO: Vojvodina ZVALA igrača kojeg je ŽELELA i Zvezda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 18:17

POTVRĐENO: Vojvodina ZVALA igrača kojeg je ŽELELA i Zvezda!

Iznenada.

Kada je pre tri godine, u sezoni 2018/2019. bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević iskazao želju da dovede na Marakanu Slobodana Medojevića, tadašnjeg vezistu nemačkog Darmštada. Srpski vezista se zahvalio šampionu Srbije na pozivu i put ga je odveo na Kipar, gde je otišao na pozajmicu u AEL Limasol.

Večeras (20.00) u Pireju Olimpijakos čeka Zvezdu, a i jedan i drugi klub ne stoje dobro na tabeli Evrolige i želeće verovatno što pre da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaborave ovu sezonu. Kvota na keca je 1,45, a na dvojku 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Zvezda.

Na promociji u sportskog direktora Vojvodine, nekadašnji Milojevićev pomoćnik Milan Kosanović najavio je da će kontaktirati mnoge bivše asove u cilju jačanja kluba, na tom spisku bili su: Siniša Mihajlović, Dušan Tadić, Sergej Milinković Savić, Mijat Gaćinović, Milan Jovanović, Miloš Krasić, Gojka Kačara...

Sada je Kosanović otišao korak dalje, pokušavajući da na „Karađorđe“ vrati bivše asove Lala, pa je prvo ime kojem je uputio poziv – Slobodan Medojević.

- Jedna stavka plana je da se bivšim igračima Vojvodine otvore vrata i konkretno ću reći imenima s kojim je vođen razgovor. Sa Slobodanom Medojevićem koji ima ugovor do 2022. godine - rekao je Kosanović, otkrivši da je u kontaktu sa bivšim kapitenom Vojvodine, koji je branio boje novosadskih crveno-belih od 2007. do 2011.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.