POTVRĐENO - DOLAZE: Savin tim će protiv Zvezde imati SPECIJALNU podršku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 16:27

POTVRĐENO - DOLAZE: Savin tim će protiv Zvezde imati SPECIJALNU podršku!

Meč se igra u Humskoj.

Fudbaleri Partizana imaće podršku na derbiju od strane košarkaškog kluba crno-belih u predstojećem polufinalu Kup Srbije protiv Crvene zvezde na stadionu u Humskoj (20).

Kapiten Parnog valjka Novica Veličković izjavio je da u nedostatku aktivnosti na parketu, košarkaši koriste vreme družeći se i stvarajući hemiju.

Često se derbiji završavaju remijem, a ako tako bude i večeras, odmah se pucaju penali. Kvota da Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prolazi posle penala je 6,00, a da Zvezda ide dalje posle penala 6,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na večitom derbiju.

- Bili smo već ove sezone na derbiju i idemo i večeras. Postaje tradiciija. Derbi je najveća utakmica koja postoji u domaćem sportu i mi idemo, kao prijatelji, da fudbalerima damo podršku. To su lepe stvari. Sportske, prave - rekao je Novica Veličković.

Utakmica na stadionu u Humskoj počinje u 20 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.