POTVRĐENO: Benzema tri godine u Al Itihadu, od plate boli glava (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 16:43

POTVRĐENO: Benzema tri godine u Al Itihadu, od plate boli glava (FOTO)

Novo poglavlje u karijeri.

Dosadašnji fudbaler Reala Francuz Karim Benzema potpisao je trogodišnji ugovor sa Al Itihadom iz Džede, prenosi brojni mediji.

Real je pre dva dana saopštio da će Benzema posle 14 godina da napusti madridski klub, pošto je francuski napadač odbio da produži saradnju sa vicešampionom Španije.

Karim Benzema aurait signé un contrat de 3 ans avec le club saoudien d'Al-Ittihad https://t.co/UTY2dhN9eK

— Eurosport >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << France (@Eurosport_FR) June 6, 2023

Osvajač Zlatne lopte je prethodnih 14 godina bio član Reala, a sa madridskim klubom osvojio je 24 trofeja.

Benzema (35) je pre Reala igrao za Lion. Madridski klub je najavio za danas konferenciji za medije na kojoj će se francuski napadač zvanično oprostiti od Reala, a ujedno će objaviti gde će da nastavi karijeru.

Izvor blizak Al Arabiji navodi da će Benzema u klubu iz Saudijske Arabije zaradjivati više od 100 miliona evra po sezoni. Al Itihad je ove sezone osvojio šampionsku titulu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Benzema zvanično u Itihadu – od plate se vrti u glavi

Izvor: B92, 06.Jun.2023

Francuski napadač Karim Benzema zvanično je potpisao ugovor sa Al Itihadom u Saudijskoj Arabiji...Fudbaleri Real Madrida u prethodnih 14 godina i aktuelni "Zlatne lopte" potpisao je dvogodišnji ugovor sa ekipom iz Saudijske Arabije...Navodno je plata koju će dobiti za te dve sezone neverovatnih 400.000.000...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.