POTVRĐEN TRANSFER! Zvezda dovela najveće pojačanje! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jul.2017, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐEN TRANSFER! Zvezda dovela najveće pojačanje! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Crvena zvezda je faktički završila transfer Aleksandra Pešića iz Tuluza, i on će biti na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću za naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ovo je potvrdio sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela, koji je u izjavi za Novosti rekao i da se nada da će do petka biti dovede bar jedan od dva štopera koliko ih Zvezda želi.

- Pešić je praktično završen, stiže kao kapitalno pojačanje i biće prijavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za drugo kolo kvalifikacija, a nadam se da ćemo do petka dovesti bar još jednog štopera.

Zvezda je u toku dana obezbedila bankarske garancije koje je tražio Francuski klub i uplatili su 350.000 evra, dok će ostatak novca do 750.000 evra biti uplaćen u ratama i sada nema prepreka da Pešić potpiše trogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Mrkela je otkrio i koji štoperi su u igri.

- Čekamo odgovor Vujadinovića, sa Babićem je uspešno obavljen razgovor i čeka se Sosijedad, Baša tek treba da razgovara sa novim gazdama Lila. Potrebna su nam dvojica štopera, ne žurimo - zaključio je Mrkela.

Pogledajte i golove i poteze Aleksandra Pešića:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Boaći dobio partnera u napadu, Pešić je i zvanično u crveno-belom! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2017, 14:58

Fudbalski klub Crvena zvezda i zvanično je doveo napadača Aleksandra Pešića...Crvena zvezda je u ponedeljak završila transfer Aleksandra Pešića iz Tuluza, i on će biti na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću za naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope...Zvezda je u toku dana obezbedila...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.