POTVRDILI IZ ZVEZDE: U kontaktu smo sa Kalinićem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 09:18

POTVRDILI IZ ZVEZDE: U kontaktu smo sa Kalinićem!

Delije u ekstazi...

Srpski košarkaš Nikola Kalinić je u dva navrata nosio dres Crvene zvezde i uvek je igrao bolje u njemu nego bilo kom u inostranstvu. Otuda se pojavila velika želja navijača da, u slučaju da Kalinić napusti Barselonu ovog leta, ponovo dođe na Mali Kalemegdan.

Sportski direktor Crvene zvezde Milan Dozet otkrio je da je dobio veliki broj poruka navijača upravo na temu Kalinića i istakao da bi Zvezda svakako bila zainteresovana za tu opciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Dobili smo stotine poruka da se na interentu piše kako će Nikola Kalinić da ide iz Barselone. Naravno, mi na njih ne odgovaramo, ali svakako da reagujemo na svaki i mali znak. Bili smo sa Kalinićem u kontaktu i tokom sezone i posle sezone, i trenutno smo u kontaktu, ali on ima još važeći ugovor sa Barselonom i siguran sam, ukoliko dođe iz nekog razloga do raskida tog ugovora, da je Crvena zvezda njegova prva sledeća stanica - rekao je Dozet u emisiji "Miljanov korner".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.