POTPUNO NEOČEKIVANO: Važan igrač odlazi iz Zvezde?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 11:23

POTPUNO NEOČEKIVANO: Važan igrač odlazi iz Zvezde?

Na izlaznim vratima.

Dok rukovodstvo Crvene zvezd radi na dovođenju dva napadača, prvi špic u minuloj s zoni Aleksandar Pešić bi uskoro mogao da napusti “Marakanu”.

Ikusni golgeter ima duže vreme ponudu Ferencvaroša vrednu 1,5 miliona evra, ali se činilo da će Pešić ostati u redovima prvaka Srbije.

Međutim, Pešić pored Ferencvaroša ima još jednu ponudu i moguće je da napusti crveno-bele pre 19. juna, kada je zakazana prozivka novog trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Baraka Bahara, piše Mozzart sport.

Pešić je u sezoni za nama postigao 16 golova i pored toga što je pružao promenljive partije.

Ipak, često je bio nezadovoljan negativnim komentarima u javnosti na njegov račun, pa je neretko iskazivao nervozu na terenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.