POTPISAO: Pojačanje na levom beku - stigao Tošić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 12:56

POTPISAO: Pojačanje na levom beku - stigao Tošić!

Transfer period je u jeku.

Čukarički ima novog levog beka. Na Banovo brdo je stigao doskorašnji defanzivac Mačve, Nemanja Tošić.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, ali nikada nije debitovao za prvi tim.

Mančester Junajted je u velikom zaletu, ima četiri pobede u nizu i blizu je mesta u LIgi šampiona. Zato deluje da večeras (21.00) Sautempton na Old Trafordu nema šta da traži – kec je 1,33, a Sigurna pobeda (bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gola gostiju) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

Umesto toga, put do Superlige je morao da potraži preko Rakovice i beogradskog Sinđelića.

Tošić je u Mačvu stigao u januaru 2018. godine, a za tim iz Šapca je odigrao 57 utakmica i upisao je jednu asistenciju.

Prošlu sezonu je Čukarički počeo sa Miroslavom Bogosavcem na poziciji levog beka, ali je posle njegovog prelaska u ruski Ahmat starter postao Dimitrije Kamenović.

Problem za "brđane" je taj što je Kamenović jedan od igrača za kojeg se interesuju drugi klubovi, pa je morao na vreme da angažuje zamenu. Tako je Tošić stigao među belo-crne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.