POTPISAN UGOVOR: Darko Stošić ostaje veran KSW-u, poznat termin sledeće borbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 20:49

POTPISAN UGOVOR: Darko Stošić ostaje veran KSW-u, poznat termin sledeće borbe

Mogući rival Fil De Fris?

Najbolji srpski MMA borac u teškoj kategoriji, Darko Stošić i u narednom periodu boriće se u okviru najjače evropske promocije - KSW!

Srpski teškaš potpisao je novi ugovor sa pomenutom organizacijom na više borbi, što je potvrdio i njegov menadžer, Dražen Forgač.

Takođe, poznat je i termin Stošićeve naredne borbe, a ona će biti održana u okviru događaja "KSW Epic" u Poljskoj, u Gljivicama 24. februara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ono što i dalje nije zvanično poznato, jeste ko će biti Stošićev protivnik, ali prema brojnim glasinama, za očekivati je da gledamo ponovni okršaj za titulu u teškoj kategoriji, između Stošića i Fila De Frisa.

To bi bio njihov drugi okršaj, ujedno i prilika da se Darko revanšira za poraz u prvom meču, a kako je sam rekao nedavno, to bi bio jedini logičan sled okolnosti u nastavku njegove karijere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.