POTOP: Srbija izgubila sa 58 razlike u meču za bronzu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 19:14

POTOP: Srbija izgubila sa 58 razlike u meču za bronzu

Neobjašnjivo loša igra.

Košarkašice Srbije poražene su ubedljivo u meču za treće mesto na Evropskom prvenstvu do 20 godina. Španija je slavila sa 94:36 (27:13, 22:7, 26:7, 19:9) i tako više nego zasluženo su došle do odličja.

Ako se izuzmu uvodna dva minuta meča gde su Nevena Rosić i Anđela Marojević ubacile pet poena, prvo trojkom, a onda i dvojkom, sve ostalo je bilo nizbrdo.

Špankinje su brzo preokrenule, a onda je Klaudija Sorijano ubacila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trojku za 9:5 i serija Španije je već bila sedam poena. Do kraja se samo postavljalo pitanje kojom će razlikom biti završen duel.

Španija je meč zatvorila serijom od 13:0 i tako su ponizili Srbiju, koja očigledno nije prebolela poraz u polufinalu kada je Letonija slavila sa tri razlike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.