(POTENCIJALNI SASTAV) MISTEROVE GLAVOBOLJE ZBOG SANOGA: Stanković EKSPERIMENTOM do prvog mesta u grupi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 22:48

(POTENCIJALNI SASTAV) MISTEROVE GLAVOBOLJE ZBOG SANOGA: Stanković EKSPERIMENTOM do prvog mesta u grupi?

Biće uzbudljivo na Iberijskom poluostrvu.

FK Crvena zvezda obezbedio je nokaut fazu u evropskom takmičenju, a da li će to biti u Ligi Evrope ili Ligi konferencija saznaćemo nakon sutrašnjeg meča sa Bragom (četvratak 21.00).

Trener kluba iz Ljutice Bogdana Dejan Staković, put Portugala krenuo je bez trojice stranaca - Sekua Sanoga, Loija Dionija i Filipa "Pipa" Falka. Upravo će izostanak stamenog veziste iz Obale Slonovače predstavljati najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "hendikep" za popularnog Mistera.

Njega bi na sredini terena trebalo da zameni Njegoš Petrović, koji bi uz Gelora Kangu predstavljao "vezu" između defanzivnog i ofanzivnog dela crveno-belog tima.

Na golu će stajati neprokosnoveni Milan Borjan, bedem ispred njega trebalo bi da čine Miloš Degenek, Aleksandar Dragović i Radovan Pankov. Po bokovima će delovati Marko Gobeljić i Milan Rodić.

Po svemu sudeći, FK Crvena zvezda će u Bragi svoju šansu tražiti iz kontranapada, zbog toga je očekivati da Dejan Stanković susret počne sa "lažnom devetkom" - El Fardu Benom.

Zacementirano mesto iz reprezentativca Komorski Ostrva imaju Aleksandar Katai i Mirko Ivanić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.