POSTALO JE LIČNO: Jago najavio promene za sledeći derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 22:51

POSTALO JE LIČNO: Jago najavio promene za sledeći derbi

Odličnu partiju je pružio.

Košarkaši Partizana su  savladali Crvenu zvezdu sa 88:86 u meču petog kola Evrolige. Jedan od onih koji je pokazao da je nezasluženop malu minutažu imao kod Duška Ivanovića je plej crveno-belih Jago Dos Santos.

- Za mene je najbolji momenat, zato što je prvi derbi na Partizanovom terenu, navijači su bili ludi i sada znam da sam spreman za novi momenat. Ovo je košarka, postalo je lično. Nikad nisam bio na terenu kao ovaj, ali srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam zbog svojih saigrača, jer smo se borili i kontrolisali meč. Srećan sam, popravićemo i odbranu i napad za sledeći derbi. Za mene je samopouzdanje dobro, imam više samopouzdanja sada, ovo je za mene motivacija - rekao je Jago Dos Santos.

Novi derbi dolazi vrlo brzo i to već u ponedeljak kada je opet Partizan domaćin, ali u meču regionalnog takmičenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.