POSLE VATRENOG KRŠTENJA: Nikoliću drago što ga POREDE sa Markom Marinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE VATRENOG KRŠTENJA: Nikoliću drago što ga POREDE sa Markom Marinom

Debtivao na meču protiv Mačve.

Utakmica sa Mačvom zauvek će ostati u sećanju Veljka Nikolića koji je proti Šapčana debitovao u dresu Crvene zvezde. Dan nakon debija mladi fudbaler crveno-belih rekao je da je trener Vladan Milojević našao idealnu poziciju za njega.

– Presrećan sam zbog debija. Siguran sam da bih nastupio i ranije, ali me omela povreda koju sam zadobio tokom leta. Drago mi je što sam dobro odigrao, zadovoljan sam kako je to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgledalo i nadam se da ću tako nastaviti. Milojević se dvoumio koju poziciju da igram, odlučio se za „desetku“ i mislim da je upravo to mesto na terenu koje mi najviše odgovara. Pred utakmicu mi je rekao da budem opušten i da dam sve od sebe. Bilo je par lepih poteza i dodavanja, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan za prvi put. Međutim, to je samo početak, siguran sam da ću iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Pamtiću debi sigurno ceo život, bila mi je izuzetna čast. San mi je da odradim ceo ugovor u Crvenoj zvezdi, imam veliku želju da ostavim dublji trag, a onda da se oprobam u inostranstvu - rekao je Nikolić.

Nikolića porede sa Markom Marinom.

– Drago mi je da me porede sa Marko Marinom, on je veliki igrač. Trudiću se da radim što više kako bih došao do tog nivoa na kome je on i kako bi me navijači upamtili. Nisam još uvek potpuno spreman, imao sam operaciju letos. Za sad sam odigrao oko šezdeset minuta to je za početak sasvim dovoljno, plan je da postepeno povećavamo minutažu. Srećan sam što sam uspeo da kupim publiku nekim potezima, nadam se da će mi za nekoliko godina ceo stadion aplaudirati. Bila bi mi velika čast da zaigram i u Ligi šampiona. Trudiću se da na treninzima dajem sto posto a na treneru je da odluči ko će igrati - zaključio je Nikolić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Barbara Stricova.

Game of shadows!!

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 20. Апр 2019. у 12:35 PDT

Neon Sun Kissed skin and wavy hair!! 🐝

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 4. Апр 2019. у 5:36 PDT

Kick it like @victoriabeckham #simplicity @renatazelinka @thestoreprague

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 21. Дец 2018. у 3:48 PST

Za svojí kariéru toho bylo o mně napsáno dost. Ne vždycky jsem dostala prostor se následně sama vyjádřit, a proto, když se mi ozvali z redakce Bez frází s nápadem, že vydají knížku příběhů 19 sportovců, jejíž titulním bude ten můj - mými vlastními slovy - ani na chvilku jsem nezaváhala. Pokud se chcete dozvědět, co si o určitých situacích, které mě potkaly, myslím, jak se na okruhu doopravdy cítím, zkrátka nahlédnout více do mého já, přiblížit si, jak pracují moje myšlenkové pochody, pořiďte si ji. Na objednávky@bezfrazi.cz 📸 Jana Mensatorova

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 4. Окт 2018. у 3:47 PDT

Koza na koze, @botyrockspring na noze. 👍 #basnik #photoshoot #boticky👟

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 5. Апр 2018. у 12:10 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.