POSLE SAMO GODINU DANA: Kostić odlazi iz Juventusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 11:53

POSLE SAMO GODINU DANA: Kostić odlazi iz Juventusa

Stara dama pokušava da zaradi novac.

Prilično iznenađujuće deluje vest da bi posle samo godinu dana Filip Kostić mogao da napusti redove Juventusa. Ovo je utoliko veće iznenađenje pošto je reprezentativac Srbije imao dobru sezonu u kojoj je odigrao 54 meča uz 11 asistencija i tri postignuta gola.

Ipak, nema velike misterije u ovom slučaju. Juventus ima ozbiljne finansijske probleme koje će pokušati da reši prodajom igrača, pošto je do sada potrošio nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više od 50 miliona na doveđenje Zakarije, De Vintera i Pelegrinija.

Kostića bi Juventus pustio za 12 miliona evra, a za njega su zainteresovani klubovi iz Nemačke, Turske, Engleske i Saudijske Arabije. Pored njega, na transfer listi se nalaze Veston Mekeni, Sule Iling i Mireti.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.