POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Enis OTKRIO veliku TAJNU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Enis OTKRIO veliku TAJNU! (FOTO)

Navijači Kanađanina ispratili ovacijama.

Košarkaši Andore poraženi su u dvorani "Aleksandar Nikolić", od Crvene zvezde (izveštaj pročitajte OVDE), a velike simpatije pobrao je Dilan Enis. Kanađanin je meč završio sa 10 poena i bio među zapaženijim pojedincima u poraženoj ekipi.

NEŠTO SE KRČKA U AMERICI! Selektor Đorđević nadgleda Jokića, evo ko je SLEDEĆI (FOTO)

ŠOK! Bivši igrač Zvezde se totalno transformisao: Nećete ga prepoznati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budete videli ovu njegovu sliku (FOTO)

God is Good! Megan and I are officially expecting our little prince or princess April 2019!!! We are so overly excited I cannot put it in words!!! The joy of being a father is indescribable! 👨🏾👸🏻+👶🏽 pic.twitter.com/GBnTzOK1DS

— Dylan J. Ennis (@canadiankidDJE) October 14, 2018

POČELA NOVA SEZONA U NBA! Dva derbija – pobede za domaćine (VIDEO)

- Oni su jak tim. Dobro su startovali. Nadam se da im neće biti previše dobri jer smo u istoj grupi, ali, ja ih definitivno vidim kao moguće pobednike - rekao je Enis.

Iako je na neslavan način napustio Mali Kalemegdan, navijači Zvezde su ovacijama i aplauzima ispratili doksorašnjeg ljubimca posle utakmice.

- Osećao sam se dobro. Ja volim Delije i oni mi pokazuju ljubav. Srećan sam da su to uradili. Teško je zadobiti njihovu ljubav ovde, pa mi je utoliko draže što je ja još uvek imam - istakao je Dilan Enis.

TOMIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM: Novinari ga pitali o Radanovu, a on im dao OVAJ NEVEROVATAN savet (FOTO)

Zanimljivo da je Kanađanin neposredno pred meč u Beogradu saznao da će postati otac. Njegova supruga Megan u drugom je stanju i srećni par će u aprilu 2019. godine dobiti kćerku.

- Bog je dobar! Megan i ja sada zvanično čekamo rođenje naše princeze u aprilu 2019!!! Mi smo mnogo uzbuđenji, ne mogu vam to opisati! Osećaj radosti očinstva je neverovatan - oglasio se kanadski košarkaš na društvenim mrežama, a potom dobio niz čestitki.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.