POSLE PORAZA OD BUDUĆNOSTI: Čanak o greškama, ali i o Veličkoviću i Siju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PORAZA OD BUDUĆNOSTI: Čanak o greškama, ali i o Veličkoviću i Siju (FOTO)

Crno-beli sledećeg vikenda otvaraju novu sezonu.

Partizan je porazom od Budućnosti u polufinalu (izveštaj pročitajte OVDE) okončao učešće u ABA Superkupu. Crno-beli su mogli i do pobede, ali su na kraju poklekli pred favoritom. Posle meča trener crno-belih Nenad Čanak je analizirao greške, ali i govorio o povratku u tim Banđe Sija i kapitena Novice Veličkovića.

Pogledajte rezultate

- Čestitam Budućnosti na zasluženoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedi. Odigrali smo dve izuzetno jake, takmičarske utakmice ovde u Laktašima. Odmerili smo se sa ekipama koje pretenduju na sam vrh tabele. Bili smo ravnopravni smo do poslednjih sekundi meča. Raduje nas skakačka dominacija protiv ekipe koja igra Evroligu. Ono što ne raduje je da izgubimo meč pogocima uz faulove. Probaćemo da izvučemo najbolje iz ovoga, kako bi bili spremni za meč protiv Cedevite na otvaranju ABA lige. Čekamo da nam se priključe Veličković i Si, ali to su ljudi koji nisu igrali mesec dana, biće im potrebno neko vreme da uđu u ritam - izjavio je Čanak.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.