POSLE POBEDE NAD PROLETEROM: Savo pričao o derbiju i kiksu Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE POBEDE NAD PROLETEROM: Savo pričao o derbiju i kiksu Zvezde!

Crno-beli smanjili zaostatak za večitim rivalom.

Pobedom nad Proleterom, fudbaleri Partizana vratili su se na pobednički kolosek. Crno-beli su u 23. kolu Superlige Srbije savladali Novosađane (izveštaj pročitajte OVDE) i na najbolji način iskoristili kiks večitog rivala, smanjivši bodovnu prednost za Zvezdom pred 162. Večiti derbi.

– Primarni plan ostvaren, tri boda. Jako bitno da smo se vratili na pobednički kolosek posle utakmice u Senti, jako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bitno i pred derbi da vratimo dobro raspoloženje, tako da smo najosnovnije uradili. Takođe bitno da se niko nije povredio, tako da je sve ovo što se danas izdešavalo baš po volji, onako kako smo priželjivali. Čestitam momcima na ozbiljnom pristupu tokom 90 minuta. Naravno, možemo mnogo bolje da igramo ali ne bih sad trošio reči na te stvari, primarni cilj je ostvaren i to je najbitnije – rekao je Savo Milošević.

Da li kad kažete "sve po volji", mislite i na rezultat večitog rivala u Inđiji?

– Nisam na to mislio u ovom izlaganju. Svakako nam prija, ali ponoviću, treba da vodimo računa o sebi i onome što mi treba da radimo. Biće dosta priče o derbiju, naravno da je moguć kiks. Kiksunuli smo mi pre par dana, danas Zvezda, to se dešava, ali derbi je prilika da vidimo ko je gde u ovom momentu. Ne bih se mnogo osvrtao na to što je Zvezda igrala u Inđiji nerešeno - istakao je Milošević posle pobede nad Proleterom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika sa meča iz Humske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.