POSLE PETARDE PROTIV RUBINA: Stanojević dao slobodan dan, ova dva fudbalera ga nisu POSLUŠALA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 11:44

POSLE PETARDE PROTIV RUBINA: Stanojević dao slobodan dan, ova dva fudbalera ga nisu POSLUŠALA (FOTO)

Samoinicijativno.

Posle treško poraza od ruskog Rubina (2:5) fudbaler Partizana su dobili slobodno, po ranije utvrđenom planu i programu stručnog štaba. Crno-beli su  danas oslobođeni obaveze treninga, ali je nekolicina igrača u jutarnjim časovima samoinicijativno posetila teretanu i radila individualno.

To se, pre svih, odnosi na vezistu Sašu Zdjelara i levog beka Ivana Obradovića, koji su protekle sedmice pauzirali nekoliko dana zbog povreda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa su i na slobodan dan radili i u teretani i na terenu sa profesorom Markom Stojanovićem.

Već i subotu crno-beli nastavljaju sa uobičajenim ritmom treninga i to sve do naredne kontrelne utakmice sa ukrajinskom Desnom, koja ja zakazana za ponedeljak 25. januar (13.00 časova).

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.