POSLE GRUBLJEG STARTA ZAVRŠIO SEZONU: Čukarički oslabljen u nastavku sezone!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 15:05

POSLE GRUBLJEG STARTA ZAVRŠIO SEZONU: Čukarički oslabljen u nastavku sezone!

Teška povreda.

Moraće ekipa Čukaričkog u nastavku sezone da igra u nešto oslabljenom sastavu s' obzirom da je tešku doživeo Darko Puškarić na meču sa OFK Bačkom. U jednom duelu defanzivac Čukaričkog je izvukao deblji kraj te se neće vraćati na teren do kraja sezone.

Posle detaljnih snimanja ustanovljeno je prelom noge i sledi duži oporavak, a igrač “brđana” vec je na bolovanju.

Za oporavak prema procenama biće potrebno, oko nekoliko meseci, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali će Puskaric biti potpuno spreman za letnje pripreme za novu sezonu.

Brđani će biti oslabljeni u misiji izlaska u Evropu i nalaze se na dobrom putu da ispune cilj, a pred ekipom trenera Dušana Đorđevića je još važnih ispita do kraja sezone.

Večeras (20.00) u Pireju Olimpijakos čeka Zvezdu, a i jedan i drugi klub ne stoje dobro na tabeli Evrolige i želeće verovatno što pre da zaborave ovu sezonu. Kvota na keca je 1,45, a na dvojku 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Zvezda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.