POSEBAN PREDLOG: La Liga bi mogla da se nastavi na ostrvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 15:43

POSEBAN PREDLOG: La Liga bi mogla da se nastavi na ostrvu

Zanimljiva ideja.

Udruženje hotelijera sa Kanarskih ostrva predložilo je da se španska fudbalska La Liga, prekinuta 13. marta kada je proglašeno vanredno stanje, nastavi i odigra na ovom arhipelagu uz zapadnu obalu Afrike.

Arhipelag je udaljen od španskog tla koje je pogođeno korona virusom, a predsednik Horhe Marisal poslao je pismo predsednicima Fudbalskog saveza Španije i La Lige, organizatora prvenstva.

 - Udaljenost je delimično zaštitila ostrva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od širenja virusa, za razliku od onog što se dogodilo u drugim delovima španskih teritorija. Raspolažemo sa dovoljno fudbalskih terena i dozvolom za igranje Primere, a takođe imamo i terene za fizicku pripremu igraca - rekao je Marisal, koji još uvek nije dobio odgovor o čelnika španskog fudbala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.