PORTUGALAC PREKINUO ČEKANJE: Evo da li Ronaldo ostaje u Junajtedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 17:57

PORTUGALAC PREKINUO ČEKANJE: Evo da li Ronaldo ostaje u Junajtedu

Dosta se spekulisalo.

Vezni fudbaler Mančester junajteda Bruno Fernandes izjavio je danas da će njegov slavni sunarodnik Kristijano Ronaldo ostati u klubu sa Old Traforda.

Evropski mediji pisali su su da je Ronaldo nezadovoljan u Mančesteru, pominjao se i njegov odlazak u Bajern iz Minhena, ali Fernandes trvdi da Kristijano ne ide nikuda.

- Status Kristijana Ronalda? Videćemo se u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponedeljak na pripremama. Ne očekujem ništa drugačije. Svako vodi računa o svojoj budućnosti, ali ne verujem da je klub spreman da izgubi tako važnu figuru kakva je Ronaldo - izjavio je Fernandes za portugalske medije u Portu, na jednom turniru u tekbolu.

Bruna i Ronalda povezuje to što su obojica branila boje Sportinga iz Lisabona.

- Bilo bi sjajno da se Ronaldo vrati jednog dana u Sporting. Mislim da svi očekuju da se to desi. Želi da igra još mnogo godina, videćemo šta će odlučiti. Možda kad mu istekne ugovor sa Junajtedom - rekao je vezista Mančester junajteda.

Fernandes je govorio i o novoj eri mančesterskog giganta pod trenerom Erikom ten Hagom.

- Cilj je da budemo bolji nego prošle sezone. Veliki klub kao Junajted uvek mora da pobeđuje i osvaja važne trofeje. Pokušaćemo to u svim takmičenjima. Ovo je novi projekat, krećemo od nule, moramo mu dati vremena da procveta - zaključio je portugalski fudbaler.

Bruno Fernandeš došao je u Mančester junajted u januaru 2020. godine iz Sportinga iz Lisabona za sumu od 63 miliona evra.

Prošle sezone odigrao je 46 utakmica u svim takmičenjima za "crvene đavole" i postigao 10 golova, uz 14 asistencija.

BONUS VIDEO:

Pogledajte umeće Dilete Leote sa loptom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.