PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Stefan Savić ide u Al Šabab (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 11:11

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Stefan Savić ide u Al Šabab (FOTO)

Poslednjih osam godina proveo u Atletiku iz Madrida.

Fudbaler Atletiko Madrida i crnogorski reprezentativac Stefan Savić dobio je ponudu da nastavi karijeru u Al Šababu iz Rijada, prenosi francuski Ekip.

- Savić bi godinu pre isteka ugovora sa Atletikom mogao da se preseli u Saudijsku Arabiju - navodi francuski list i dodaje da je crnogorski fudbaler u kontaklu sa Al Šababom. Klub iz Rijada je šest puta bio prvak Saudijske Arabije, a poslednju titulu je osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2012.

⚪⚫| Saudi Arabian side Al-Shabab are in negotiations to sign Stefan Savić from Atlético de Madrid.🇲🇪#Savic

Atleti wants a transfer fee to let the Montenegrin leave.

📰 @atletiuniverse @lequipe pic.twitter.com/vfE4HwF9qs

— Outside The Box | Football (@OutsideTheBoxfn) August 1, 2023

Al Šabab je prošlu sezonu u Profesionalnoj ligi Saudijske Arabije završio na četvrtom mestu, a kapiten ovog kluba je bivši argentinski reprezentativac Ever Banega.

Savić (32) je član Atletika od 2015. godine, a pre toga je igrao za Fiorentinu, Mančester siti, Partizan i BSK iz Borče.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.