POMERA GRANICE: Simo Krunić ima četvrti posao u ovoj sezoni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMERA GRANICE: Simo Krunić ima četvrti posao u ovoj sezoni!

Zna se i koga će zameniti.

Nastavlja se trenerska vrteška na superligaškim terenima. Za razliku od prethodnih slučajeva, ovog puta nije došlo do smene, već je Nenad Vanić odlučio samovoljno da napusti klupu Radnika iz Surdulice.

Iskusni stručnjak će karijeru nastaviti u dalekim Emiratima, gde je prihvatio posao u tamošnjem klubu.

Sa druge strane, uprava Surduličana reagovala je ekspresno i na Vanićevo mesto ustoličila Sima Krunića, koji je već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imao priliku da radi ove sezone u Radniku.

– Zahvalan sam upravi Radnika što mi je izašla u susret. Kad sam dolazio dogovor je i bio da mogu da odem u slučaju poziva iz druge zemlje - rekao je Nenad Vanić na rastanku.

Kurriozitet je da će Kruniću ovo biti čak četvrti posao od starta sezone. Takmičenje je otvorio na klupi Čukaričkog, da bi posle odlaska sa Banovog brda predvodio niški Radnički, kada je nasledio Nenada Lalatovića koji je prešao u Vojvodinu.

Ubrzo zatim, Krunić je prihvatio poziv u reprezentaciji Srbije i radio kao asistent bivšeg selektora Mladena Krstajića, sve do smene nekadašnjeg vođe Orlova. Imao je priliku da dva puta vodi Surduličane, dobar deo sezone 2016/2017. i kroz čitavu 2017/2018.

Novi debi na klupi Radnika imaće danas na "Čairu", u vanrednom 14. kolu Superlige Srbije, protiv svog bivšeg kluba Radničkog.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka proslavljenog fudbalera Partizana Admira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.