POLUFINALE KUPA: Lajpcig juriša ka finalu - sledeći korak je Verder!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 12:25

POLUFINALE KUPA: Lajpcig juriša ka finalu - sledeći korak je Verder!

Završnica DFB Pokala.

U petak je na programu prvo polufinale nemačkog DFB Pokal kupa a za put u finale boriće se Lajpcig i Verder iz Bremena.

Setimo se samo kako je Verder poražen od Lajpciga ne tako davno sa 1:4, pa razmislimo o Nagelsmanovoj želji da s većim brojem golova obezbedi svom klubu šansu za osvajanje Kupa Nemačke.

Bajerna nema u polufinalu Kupa, Julijan Nagelsman će pokušati da se od Lajpciga oprosti peharom. Verder je u prvenstvu nanizao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sedam poraza, a od Lajpciga čak četiri. Dvojka je stoga vredna kvote 1,38, u kombinaciji sa 3+ raste na 1,90. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč Verder – Lajpcig.

Ekipa iz Bremena je u poslednja četiri meča Bundeslige zabeležila isto toliko poraza, što je samo pokazatelj pada u formi ove nemačke ekipe.

Vereder je mesto u poluvinalu obezbedio nakon pobede nad Regensburgom i to minimalnim rezultatom.

Sa druge strane, ekipa Red Bul Lajpciga je u poslednjih pet mečeva nemačkog prvenstva zabeležio dve pobede, kao i dva poraza i jedan remi. Nagelsmenova ekipa u ovaj meč ulazi nakon pobede nad ekipom Štutgarta sa 2:0 što je pozatelj podizanja forme uprkos Verderovim rezultatima.

Lajpcig je do polufinala stigao nakon pobede nad Volvsburgom, takođe, sa 2:0.

Meč Lajpcig - Verder na programu je u petak od 20:30.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.